Internat
Nu kan vår öppenvård för beroendebehandling erbjuda internat som alternativ.
Internatet är beläget vid vår kursgård, Erlandsforsgården, i utkanten av Borlänge. Med naturreservatet Älvravinerna intill och gångavstånd till Borlänge centrum.

Mer om vårt internat
Internatet är ett ombyggt radhus i två våningar. Alla har eget rum med toalett och dusch/badkar. Ursprungligen bestod radhuset av fyra tvåvåningslägenheter. Vi har öppnat upp entréplanet så att de fyra lägenheterna sitter samman med gemensamma ytor för vardagsrum, stort kök och matsal samt umgängesytor och samtalsrum.


Gångavstånd till:
  • Livsmedelsaffär, 5 min
  • Restaurang, 5 min
  • Borlänge centrum, 30 min
  • Närmsta busshållplats, 5 min
  • Natur, promenad, jogging, 1 min

Peter Romlin är behandlingsansvarig på vår öppenvård för missbruk och beroende. Innan dess har Peter arbetat både som behandlare och behandlingsansvarig på HVB-hem för personer med missbruk och/eller beroende. Peter är utbildad alkohol-och drogterapeut vid Bergströms Kunskapsföretag AB i Stockholm. Peter är även Diplomerad Tolvstegsbehandlare SJI (TBU), och utbildad inom Recovery Dynamics, humanistisk behandlingspedagog och har utbildning i lösningsfokuserad samtalsmetodik, MI (motiverande samtal) och har även gått SEPT:s introduktionskurs i existentiell filosofi, psykologi, vägledning och terapi.
0243-25 70 84, peter.romlin[at]empowercenter.se